2013-09-11 00:37:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Szerencsés napra számíthat

Napi horoszkóp szeptember 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma találkozhat valakivel, aki egykor nagyon sokat jelentett önnek. Biztos, hogy még mindig ugyanazt jelenti? Lehet, hogy több, lehet, hogy kevesebb illúzióval látja ma az illetőt. A jelenlegi helyzetéről azonban ne feledkezzen el!

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy jövőbeni cél csupán, ami tartja ma önben a lelket. Ha érzi, hogy napjai kiüresedtek, és az élete értelmetlenné vált, akkor ne várjon a holnapra. Már ma tegyen lépéseket a céljai megvalósítására! Ne hagyja, hogy elmúljon a jövő!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szép napra számíthat. A természet hívását érzi megint az ereiben. Az ősz különös erőkkel gazdagítja. Kedve támadhat valamilyen művészi tevékenységet is folytatni: ne habozzon, vegye kölcsön a gyerek festékkészletét!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Mielőtt bulizni indulna a barátaival, nézze meg a pénztárcáját: van-e abban annyi, hogy holnapra is maradjon? Arról nem is beszélve, hogy a hónapnak még a felénél sem tartunk. Legyen kicsit előrelátóbb! Ne tartson magánál sok pénzt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön mindenbe beleüti az orrát, és ezzel olyan információk birtokába jut, amik nem biztos, hogy jó fényt vetnek egyes emberekre. Azért ne higgyen minden rosszindulatú pletykának. A helyzet nem olyan sötét, mint amilyenre festik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma könnyen bajba keveredhet: inkább kerülje a vitákat, és a közlekedésben is legyen nagyon óvatos. A túlzsúfolt helyeket is jobb kerülnie, nehogy tolvajlás áldozata legyen! A legjobb lenne, ha ki sem tenné a lábát otthonról!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Zaklatott lehet a mai napja. Ez azonban nem biztos, hogy egyben baj forrása is. Az igaz, hogy nagyon elkezd forrongani, pezsegni az élet ön körül, de, ha jó humorral, és kedvvel áll hozzá, akkor ez csupa jót jelent. Szeresse, ami körülveszi!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kedvezőek a csillagok egy kisebb-nagyobb utazáshoz. Ha a nyarat tétlenül töltötte, akkor legalább az ősz elején mozduljon ki az otthonából. Még ma megszervezheti. Az ön előtt álló hétvége kiválóan alkalmas lesz erre, ha ma jól dolgozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Jobban bíznia kellene önmagában és a társában is. Van ugyan néhány kellemetlen tulajdonsága a kedvesének, no de kinek nem? Ha szeretettel áll hozzá, akkor átformálhatja, de el is fogadhatja azokat. A lényeg a közös célkitűzés.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szeretne egy kicsit lazítani, mert, bár még alig kezdődött el az ősz, máris túlterheltnek érzi magát. Ehhez azonban jobban meg kellene szerveznie a mai napját, hogy a közelgő hétvégén ne kelljen túlóráznia. Készítsen időbeosztást!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Igazán szerencsés napra számíthat: szinte minden sikerül önnek, amit elhatározott. Ha valamiben mégis sikertelenséget tapasztal, az azért van így, mert arra talán nincs is teendője. Az utat másfelé kellene keresnie. Törjön magasabbra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: